mi szczeka opadła jak zobaczyłem te tłoki.... i to amerykańska firma takie numery robi (niestety ogólnie wszyscy klienci żądają ''coraz taniej'' i normalnie firmy wszystko zrzucają do Chin (np. worki na śmiecie ''nie opłaca się'' robić w Polsce tylko w Chinach - no rece opadają, a worki te robi się w ten sposób: "facet przy maszynie wsypuje granulat do maszyny i to cała robota" - no ile na jego pensji zaoszcżedzą 1500zł + narzuty x 3 zmiany, to naprawdę takie hiper oszcżędnośći???)
A felgi to spoko da się ''naprawić'', są firmy co za 100zł/szt piaskują je i od nowa kładą twardy lakier - to chyba najlepsze co można zrobić teraz...
Sam parę rzeczy kupiłem tanio (np. tarcze i klocki) i teraz już wiem, ze trzeba kupować 'tak pośrodku', nie najtaniej tylko +40% inaczej zawsze jest jakiś shit...
Model: FORD MUSTANG GT 2005
Silnik: V8 4.6
Kolor: srebrny
Wysłany: 2010-02-27, 16:08
Sluchajcie to jak z tymi felgami? Zamawiacie, nie zamawiacie? ja w polsce szukam i dramat, nic mi sie nie podoba... Skąd można zamawiać? Z jakich firm, jak z platnościami i kiedy to by było w Polsce?
w corsie mam RONALA już 6 lat i tylko to co zdarłem o krawężniki paskudnie wygląda a te wżery bardzo łagodne i delikatne. A jakie wytrzymałe te felgi nie jedną dziurę zaliczyły i raz poprzeczny wycięty kawałek asfaltu ok 5 cm wpadłem w to z ok 100 na blacie tak jebnęło że mi radio wyskoczyło z tapicerki i szkodziła się końcówka lewarka przy skrzyni biegów a felgi jak nowe
_________________ GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
Model: GT 2005 manual
Silnik: V8 4.6
Kolor: Vista Blue Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Gru 2008 Posty: 251 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-02, 23:52
O ile pamiętam polska firma ATT robi jakieś 16" w rozmiarach na Mustanga i chyba nawet dystanse i pasujące nakrętki calowe dorzuca (ET jest mniej więcej ok, tylko otwór centrujący ciut większy). Jeśli kogoś z V6 interesują 16" felgi, to może warto zgłębić temat, bo cena będzie bardzo konkurencyjna (na jesieni 2008 to było chyba ok. 400 zł za nową felgę).
No, chyba, że ktoś uważa, że felgi ATT to nie honor Ale z drugie strony chińszczyzna też nie brzmi dumnie, a na co dzień się nią otaczamy
może i w wyglądzie się nie różnią ale są za wąskie jakie tam oponki założysz 225 szersze będą się rozchodziły na boki
i et masz za duże potrzebny będzie dystans do 1,5 -2,5 cm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum