i jak te 324 trzyma troche czasu to git, po odpaleniu powinno chodzic w granicach 260-280.
zobacz jeszcze korekty paliwowe dla obu bankow jakie sa, w jakich granicach oscyluja dlugoterminowe i krotkie na wolnych obrotach i pod obciazeniem, np wlaczona klimatyzacja.
powinny oscylowac jak najblizej 0.
50 tys km. - było sporo brudu w głębi za motylkami. Czarna tłustawa maź. Swoją drogą nie sądziłem, że maź ma aż taki wpływ na pracę silnika. Auto jest z początku 2005 r. więc mogło się nazbierać.
Ja dzisiaj też czyściłem ale nie dałem rady ściągnąć Throttle Body odkręciłem śruby odłączyłem linkę odłączyłem kostkę ale jak by ktoś to przyspawał ciągnąłem stukałem ruszałem nie da rady nawet nie drgnęło ;/ wyczyściłem tyle ile dałem rady z zewnątrz ale brud jakbym komin czyścił. Po krótkiej trasie ok 5 km kultura pracy jak gdyby trochę lepsza.
_________________ GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
Ja dzisiaj też czyściłem ale nie dałem rady ściągnąć Throttle Body odkręciłem śruby odłączyłem linkę odłączyłem kostkę ale jak by ktoś to przyspawał ciągnąłem stukałem ruszałem nie da rady nawet nie drgnęło ;/ wyczyściłem tyle ile dałem rady z zewnątrz ale brud jakbym komin czyścił. Po krótkiej trasie ok 5 km kultura pracy jak gdyby trochę lepsza.
Witam mam już ten środek i chce się jutro za to zabrać ale co gdy to już oderwę? mogę bez uszczelki z powrotem przykręcić czy mogę użyć takiego silikonu (samochodowego) do uszczelniania?
_________________ GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum